Ajankohtaista – Tuotteet

18.7.2020

Hyvin kuumasta kesäkuusta johtuen mansikkakausi eteni osaltamme nopeasti. Marjakausi on jo päättynyt, kiitos asiakkaille! Muita luomumansikkaa viljeleviä tiloja löydät mm. Pro Luomun laatimasta listasta. Luomu- ja tavanomaisia mansikkatiloja myös Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liiton vastaavasta palvelusta.

Kesän mansikkakausi on käynnissä! Marjojen myyntitapa on tänä vuonna uudistettu alkavalle satokaudelle aiempaan nähden:

Valmiiksi poimittua luomumansikkaa 4 kg laatikoissa suoraan tilalta ennakkovarausten perusteella. Hinta koko kauden ajan 38,- euroa per laatikko (9,5 euroa per kg). Sisältää alv 14 %.

Tilaukset puhelimitse numeroon 040 543 5012 / Ilkka Simola (ma – su klo 9-18).

Otathan huomioon, että johtuen varausten määrästä ja marjojen kypsymisestä säiden mukaan ”omia ratojaan”, ajateltu noutohetki voi jonkin verran elää. Etenemme tilausjärjestyksen mukaisesti.

Tilan osoite on Seitsyentie 99, 36600 Pälkäne. Ostokset voit maksaa käteisellä tai kortilla.

Mansikoiden viljelyssä ja myynnissä noudatamme asianmukaista hyvää hygieniaa sekä kiinnitämme toiminnassa huomiota etenkin kuluvan kesän poikkeusoloihin! Marja-asiointi tapahtuu myös väljissä ulkotiloissa.

Mansikat on poiminnan jälkeen välittömästi viilennetty. Kotona näppärä neljän kilon mansikkalaatikko mahtuu tarvittaessa sellaisenaan useimpiin jääkaappeihin.

Katso mansikoiden lajiketiedot omalta välilehdeltään! täältä!